DIENSTEN

Meer dan schoonmaken

Soms is schoon niet schoon genoeg

Sinds jaar en dag zijn wij bezig met alles wat maar met schoonmaken te maken heeft. Ons pakket is dan ook heel uiteen lopend.

Offerte aanvragen

Waarom H&K Facility Services

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Het dagelijks kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, behoort tot een van onze schoonmaakspecialisaties. Maar ook Bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, behoren ook tot de diensten die wij voor zowel zakelijke als particulieren klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar de behoefte van de klant.

Glasbewassing

H&K Facility Services biedt u professionele glasbewassing verricht door ervaren glazenwassers.

Regelmatig de ramen laten wassen verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. En dat verlengt de levensduur van glas en de kozijnen, die Gom Specialistische Reiniging ook kan reinigen. Ramen kunnen worden gepolijst als ze verzuurd zijn door weersinvloeden of lekkage van gevels. Wist u dat het polijsten van ramen vaak een goedkopere optie is dan het vervangen ervan?

Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.

Bij chemisch wordt er een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.

Graffiti verwijdering

Wilt u graffiti laten verwijderen? H&K Facility Services komt snel ter plaatse! Ongewenste graffiti op uw huis of pand is zeer onprettig. Het doet inbreuk op een stukje persoonlijk territorium.

Bij een bedrijfspand tast het ook nog eens de representatie aan richting de klant. Wij hanteren een aantal effectieve methoden om graffiti te verwijderen. Stoomreinigen is de vriendelijkste methode, daarnaast gebruiken we ook een reinigingsmiddel. Na het verwijderen van de graffiti kunnen we een anti-graffiti coating op uw gevel spuiten. Mocht u onverhoopt nog eens graffiti aantreffen, dan valt dit makkelijker te verwijderen.

Project oplevering

Een opgeruimd project is een veilig project. Daar zorgen onze bouwopruimers graag voor. Zij weten wat hun te wachten staat en houden van dit ‘stevige’ werk.

Wat voor een uitvoerder de ‘laatste loodjes’ van het bouwproces zijn, is voor ons de start van een nieuw project! Voor het schoon opleveren van nieuwbouw of een gerenoveerd pand gaan we als volgt te werk:

  • het sanitair ontdoen van cementsluier en kitresten,
  • grondig reinigen van de keuken,
  • vloeren schrapen en ‘bezemschoon’ maken
  • wassen van het glas- en omlijsting (o.a. stickers en zand verwijderen)
  • deuren, plinten en overige randen en richels afnemen.

Schoonmaakservice

Schoon is schoon. Daar valt weinig aan toe te voegen. U zult dat ongetwijfeld met ons eens zijn. Toch blijkt daar in de praktijk nogal eens een verschil van mening over te bestaan tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf.

Want ook schoonmaken is een vak. Een vak dat vraagt om de know-how van een professionele huishoudster. Wij controleren onze medewerkers dan ook met de ogen van een echte ouderwetse huishoudster. En dat werkt!

Anti spin behandeling

Heeft u last van spinnen? Spinnen en andere insecten kunnen overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die niet makkelijk schoon te maken zijn. Met een Anti Spin behandeling dirigeren wij spinnen en andere insecten naar een andere plek.

Spinnen zijn nuttige dieren toch zorgen ze ook voor overlast. Webresten en uitwerpselen laten vlekken achter op uw ramen en kozijnen. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. Bovendien is het hardnekkig om te verwijderen. Een Anti Spin behandeling biedt een milieuvriendelijke uitkomst.

Preventief een Anti Spin behandeling bespaart u het vervelende werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen. De Anti Spin behandeling kunt u het beste laten uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei begint. Wanneer u op tijd een Anti Spin behandeling laat doen is uw pand direct vanaf het begin van het seizoen spinvrij.

Zonnepanelen reiniging

Door jaarlijks de zonnepanelen te reinigen kan een extra rendement van circa 3 tot 5% behaald worden

Voor de meeste zonne-energie en een goede werking is het belangrijk dat de zonnepanelen voldoende schoon zijn. Zonnepanelen werken op zonlicht en vuil en aanslag zorgen ervoor dat er minder energie op de zonnecellen komt. De hoeveelheid verlies licht aan de vervuiling en de vervuiling ligt weer aan de situatie en de omgeving.

Bouw

H&K Facility Services biedt heeft de mogelijkheid om zowel kleine verbouwingen uit te voeren als totale renovaties. Of het nu gaat om het professioneel schilderwerk of om het maken van een badkamer of het aanleggen van een CV. Bij H&K Facility Services bent u aan het juiste adres.

We hebben veel ervaring opgedaan met zowel grote als kleine projecten, wij werken zowel samen met bedrijven als in opdracht van particulieren. Ons streven is om ons dienstbaar en behulpzaam op te stellen. Wij dragen er zorg voor dat al onze projecten secuur en hoog kwalitatief worden afgeleverd.