WIE ZIJN WIJ

Van alle markten thuis

7 dagen per week

Wij zijn een dynamisch en klantgericht facility service bedrijf die zijn klanten centraal stelt. Wij verzorgen alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten.

Meer informatie

Wij zijn wij

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Het dagelijks kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, behoort tot een van onze schoonmaakspecialisaties. Maar ook Bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, behoren ook tot de diensten die wij voor zowel zakelijke als particulieren klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar de behoefte van de klant.

Het inschakelen van H&K Facility Services voor uw schoonmaak en facilitair beheer kan leiden tot een kostenbesparing voor uw organisatie door onze manier van werken. Op al onze diensten zoals kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, horeca schoonmaak, kunt u dus besparen. Wij vinden het erg belangrijk om onze gemaakte afspraken met u na te komen en te zorgen voor een perfecte oplevering.

Onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten of over onze diensten of kom je graag met ons in contact. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijfende offerte bij ons aan.

info@hkfacilityservices.nl
Bel of whatsapp ons op: 0639052771

Offerte aanvragen